Kiropraktisk Klinik Søndersø
bue

Hvad gør en kiropraktor?

Undersøgelse

Først bliver du undersøgt, og vi taler sammen om din oplevelse af dit problem og om meget andet.

 

Diagnose

Dernæst stilles diagnosen

 

Behandling

Behandling er det noget en kiroprator kan hjælpe med, bliver du behandlet for de funktionsforstyrrelser i leddene som du har, ellers henvises du til anden behandling.

 

Forebyggelse

En kiropraktor sørger også for at forebygge, at nye funktionsforstyrrelse forekommer. Dette sker ved at rådgive dig om mange forskellige ting, for Marianne Traun har en meget HOLISTISK tilgang til opfattelsen af folks helbred. Det vil sige at hele menneskets situation tages i betragtning så godt som muligt, da mange faktorer har indflydelse på dit samlede helbred.

 

Træning

Der rådgives meget om øvelser på vores klinik, fordi vi tror på, at øvelser og træning i det hele taget gør, at du lettere undgår tilbagefald.

 

En kiropraktor korrigerer alle  led og muskler i kroppen, således at de fungerer så godt som muligt, for eksempel i  rygsøjlen, bæknet, armene, benene, hænder, fødder, nakke og kæbe. Dette gøres med håndgreb, så vi bruger ikke medicin. Behandlingsmetoden har været brugt i flere tusind år, og stadig viser forskningen mere og mere om, hvorfor kiropraktisk behandling er så effektivt. 

 

Smerter og onde cirkler i kroppen

Faktisk er det rigtig vigtigt at gå til kiropraktor, for har man smerter, medfører dette at man spænder. Derved bliver man mere stiv i sine led, og så starter mange onde cirkler i kroppen. Så kiropraktisk behandling er en lettelse og en god, naturlig vej til sundhed.

 

Hvem kan vi hjælpe

Alle aldersgrupper kan have gavn af kiropraktik og massage.

 

Vi behandler både akutte tilfælde OG kronikere, som oftest med rigtig godt resultat. Men HUSK ALTID: Jo før du kommer til os efter din skades opståen, des bedre chance giver du din krop for at komme sig igen HELT UDEN MÈN!