Kiropraktisk Klinik Søndersø
bue

Om klinikken

Autorisation

Kiropraktor Marianne Traun er autoriseret af Sundhedsstyrelsen, og dermed en del af det offentlige behandlersystem i primær sektoren.

 

Lars Skou Jensen er lægeuddannet massør, akupunktør, posturolog, og medlem af massørernes faglige forening. Hvilket er garanti for, at han ved hvad han laver.

 

Sygesikringstilskud

Kiropraktor Marianne Traun er medlem af Dansk Kiropraktor Forening, og patienter der kommer her har ret til sygesikrings tilskud.

 

Tilsyn 

Vi er akkrediteret og godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed. Læs mere på: www.stps.dk .

 

Røntgen

Vi har digitaliseret røntgenapparatur på klinikken, så hvis vi konstaterer ved undersøgelsen af dig, at du har behov for røntgenoptagelser, sker det som regl umiddelbart efter vi har konstateret behovet uden ventetid.

 

MR scanning

Kiropraktor Marianne Traun har MR scanning med henvisnings ret til MR scanning med sygesikrings tilskud.

 

Henvisning til Rygcenter Syddanmark

Kiropraktor Marianne Traun har desuden henvisningsret til Rygcenter Syddanmark. Desuden henviser vi dig til anden behandling, hvis vi mener det vil give et bedre resultat, f.eks din egen læge, tandlæge, speciallæge eller sygehus.

 

Tværfagligt sundhedsteam

Kiropraktor Marianne Traun er del af et tværfagligt sundhedsteam bestående af en del kiropraktorer, fysioterapeuter og zoneterapeuter i Nordfyns Kommune, vi arbejder f.eks i en sundhedsordning for alle Nordfyns Kommunes ansatte samt i diverse virksomhedsordninger.

 

Tværfaglighed i klinikken

Desuden er der lokalt sundhedsteam på Kiropraktisk Klinik i Søndersø mellem RAB-godkendt massør, akupunktør, posturolog Lars Skou Jensen, samt kiropraktor Marianne Traun.

 

Vi behandler

Vi behandler private, medlemmer af sportsklubber, virksomheder, og sundhedsordninger.
Du behøver ingen henvisning for at blive undersøgt/behandlet hos os. Selvom du kommer uden henvisning får du stadig sygesikringstilskud.

 

Forsikringsordninger

Kiropraktor Marianne Traun har samarbejde med en lang række forsikringsselskaber, og får henvisninger derfra. Det samme gælder massør, akupunktør, posturolog Lars Skou Jensen.


Kiropraktisk klinik Søndersø

 

Jeg er meget stolt og lykkelig over at være kiropraktor. At kunne hjælpe andre mennesker af med smerter og ubehag, blot ved hjælp af mine hænder er simpelthen helt fantastisk.

 

I de år jeg har været kiropraktor er jeg bare blevet bedre og bedre, både til behandingsteknikkerne, men også til mange af de vigtige undersøgelser, for eksempel auskultation, men for eksempel er min evne til palpation (at undersøge menneskets fysik ved hjælp af hændernes følesans) også blevet udviklet meget i min tid som kiropraktor. Således at jeg idag næsten opfatter det jeg gør som en form for kunst... en vidunderlig måde at arbejde på.

 

Lars Skou Jensen har det på samme måde, han er utroligt glad for at være massør, og er lykkelig for hver dag på klinikken. Her på siden har massør, akupunktør, posturolog Lars Skou Jensen og jeg selv forsøgt at oplyse dig om hvad vi står for, og hvad vi kan.

 

Med venlig hilsen

Lars Skou Jensen, RAB-godkendt massør, akupunktør, posturolog

Marianne Traun, kiropraktor 
– samt alle vores søde damer i receptionen.